Εκτύπωση

Οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ρόδου επέλεξαν τον ΕΠΑΦΟ και το πληροφοριακό σύστημα SManagementPlus  για τη λειτουργική τους υποστήριξη, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και τη μηχανογράφησή τους.

Στις 11/1/2018, έγινε η παρουσίαση της πλατφόρμας  SManagementPlus στα στελέχη των σχολικών επιτροπών καθώς και  στους διευθυντές  των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου.  

Παρόντες ήταν οι πρόεδροι των δύο επιτροπών κ. Κούρτης Γιάννης της Πρωτοβάθμιας και κα Ατσίδη Ελπίδα της Δευτεροβάθμιας οι υπεύθυνες διαχείρισης των επιτροπών κυρίες Χατζηελευθερίου Περσεφόνη (Α’θμια) και  Δοντά Ειρήνη (Β’αθμια). Παρών επίσης και ο οικονομοτεχνικός σύμβουλος κος Μπακίρης Βασίλης.

Στους ανωτέρω έγινε αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας, ανάπτυξη του νομικού πλαισίου και ενημέρωση για τις πρόσφατες αλλαγές των φορολογικών νόμων και τις συνέπειες στις υποχρεώσεις των σχολικών επιτροπών και των Προέδρων τους.

Το μεσημέρι στο υπερσύχρονο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου προσήλθαν περισσότεροι από 140 Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι προϊστάμενες των νηπιαγωγείων.

Ο συνεργάτης του ΕΠΑΦΟΥ κ. Γιάννης Μπαλάφας έκανε αναλυτική παρουσίαση όλων των λειτουργιών του S-Management που αφορούν τα έξοδα και τις υποχρεώσεις του σχολείου και περιέγραψε αναλυτικά όλα τα οφέλη που θα έχει ο υπεύθυνος της σχολικής μονάδας, καθώς τα κάθε οικονομικό στοιχείο είναι οργανωμένο και τακτοποιημένο και δεν θα κερδίζει πολύτιμο χρόνο.