ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Ο ΕΠΑΦΟΣ εξοπλίζει τη Βαρβάκειο Σχολή με State-of-the-Art τεχνολογία και εξοπλισμό

| Ανακοινώσεις

Η εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο προμήθειας και εγκατάστασης τεχνολογικού εξοπλισμού στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής μέσω της εταιρείας ΕΔΥΤΕ ΑΕ.

Το έργο αποσκοπεί στην ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Γενικού Λυκείου της Βαρβακείου Σχολής, βοηθώντας έτσι στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς προσφέροντας τους πρόσβαση σε πρωτοποριακή τεχνολογία.

Ο εξοπλισμός που εγκαταστάθηκε περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, 15 Βιντεοπροβολείς EPSON, 16 Σταθερούς Υπολογιστές LENOVO, 5 Ασύρματους Παρουσιαστές Laser LOGITECH, και 1 Εκτυπωτικό Μηχάνημα KYOCERA. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τον εξοπλισμό να παραδίδεται και να εγκαθίσταται στις αίθουσες διδασκαλίας του Λυκείου της Βαρβακείου Σχολής.

Ο ΕΠΑΦΟΣ συνεχίζει να αφοσιώνεται στην ποιότητα της εκπαίδευσης και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών οργανισμών της χώρας, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή για εκπαιδευτικούς οργανισμούς.


Ο ΕΠΑΦΟΣ εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, εστιάζοντας κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης. Παρέχει Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα για εκπαιδευτικούς οργανισμούς μέσω της πλατφόρμας 4Schools, λύσεις εποπτικών μέσων, όπως διαδραστικά και προβολικά συστήματα, ρομποτικά και τεχνολογικά εργαστήρια, tablets, πλατφόρμες με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, και παρέχει κάθε είδους υπηρεσία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εκπαιδευτικών οργανισμών. Από τον Μάϊο 2023, ανήκει πλήρως στον Όμιλο Quest.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το έργο και άλλες δράσεις του ΕΠΑΦΟΥ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ΕΠΑΦΟ στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον αριθμό τηλεφώνου 210-6990401.


Συνδεθείτε για περισσότερα...

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του άρθρου θα πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία S-Management. Εαν δεν έχετε στοιχεία σύνδεσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6990401

Περιμένουμε τις προτάσεις σας!

Πείτε μας ότι θα θέλατε να έχει το S-Management σε οποιονδήποτε τομέα:

Σε νέες λειτουργίες, σε βελτίωση του χειρισμού, σε επέκταση της ενημέρωσής σας.

Συμπλήρωση Φόρμας

Ιστορικό Ανακοινώσεων

Κατάλογος ανακοινώσεων

Για να πλοηγηθείτε σε παλαιότερες ανακοινώσεις, δείτε το αρχείο ανακοινώσεων

SManagement

Διαχείριση Καλλικρατικών Σχολικών Επιτροπών

Εξυπηρέτηση πελατών

Μπορείτε να καλέσετε το τμήμα υποστήριξης του ΕΠΑΦΟΥ χρησιμοποιώντας τον παρακάτω αριθμό. Εργάσιμες ήμερες και ώρες: 09:00-20:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

COPYRIGHT © ΕΠΑΦΟΣ New Technologies. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται από το www.smanagemenplus.gr, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή διοικητικές αποφάσεις ούτε προσομοιάζουν στην οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δικηγόρου και πελάτη. Η πρόσβαση και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.smanagementplus.gr υπόκειται στους Όρους Χρήσης (Legal Notice) τους οποίους παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά πριν επισκεφθείτε και χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους όρους που αφορούν την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy).

ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΕΜΗ :84953502000