Εγκαταστήστε ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο σε όλους τους χώρους του σχολείου σας

| Ανακοινώσεις

Βελτιώνοντας την εμπειρία εκπαιδευτικών, μαθητών και διοίκησης!

  • Εξασφάλιση Σύνδεσης: Ανεξάρτητα από τον χώρο, διασφαλίζουμε ότι κάθε αίθουσα και γωνία των σχολείων σας θα έχει σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση: Οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την πλήρη διαδικασία εγκατάστασης από το μηδέν. Θα διασφαλίσουν ότι όλες οι λεπτομέρειες θα ληφθούν υπόψη για μια απρόσκοπτη εμπειρία.
  • Συνολική Διαχείριση Έργου: Μην ανησυχείτε για τα τεχνικά θέματα. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρωθείτε στον εκπαιδευτικό σας ρόλο.
  • Προηγμένη Εμπειρία: Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των δικτύων, οι τεχνικοί μας προτείνουν λύσεις βασισμένες στις βέλτιστες πρακτικές για τη δικτύωση σχολικών χώρων

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2106990401.


Συνδεθείτε για περισσότερα...

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του άρθρου θα πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία S-Management. Εαν δεν έχετε στοιχεία σύνδεσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6990401

Περιμένουμε τις προτάσεις σας!

Πείτε μας ότι θα θέλατε να έχει το S-Management σε οποιονδήποτε τομέα:

Σε νέες λειτουργίες, σε βελτίωση του χειρισμού, σε επέκταση της ενημέρωσής σας.

Συμπλήρωση Φόρμας

Ιστορικό Ανακοινώσεων

Κατάλογος ανακοινώσεων

Για να πλοηγηθείτε σε παλαιότερες ανακοινώσεις, δείτε το αρχείο ανακοινώσεων

SManagement

Διαχείριση Καλλικρατικών Σχολικών Επιτροπών

Εξυπηρέτηση πελατών

Μπορείτε να καλέσετε το τμήμα υποστήριξης του ΕΠΑΦΟΥ χρησιμοποιώντας τον παρακάτω αριθμό. Εργάσιμες ήμερες και ώρες: 09:00-20:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

COPYRIGHT © ΕΠΑΦΟΣ New Technologies. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται από το www.smanagemenplus.gr, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή διοικητικές αποφάσεις ούτε προσομοιάζουν στην οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δικηγόρου και πελάτη. Η πρόσβαση και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.smanagementplus.gr υπόκειται στους Όρους Χρήσης (Legal Notice) τους οποίους παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά πριν επισκεφθείτε και χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους όρους που αφορούν την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy).

ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΕΜΗ :84953502000